Projekter

Po Yuen _ MPC168 (2)

Udskiftning af membrane keyboards

foto af FRL AR(H)

IMG_3811

Renrum klasse 7, Promens, Danmark

Polymacs medvirker gerne til afdækning af tekniske, økonomiske og sikke mindst tidsmæssige problemstillinger, ved at etablere et realistisk beslutningsgrundlag inden et projekt sættes i gang.

Blandt de mange projekter, vi har medvirket til at udvikle og færdiggøre, kan bl.a. nævnes:


- Modernisering af maskiner med nye styringer
- Udvikling af ultralydsmålesystemer for rørproduktion
- Vandbehandlingsanlæg, sammen med Guldager, til at sikre              helt rent process vand

- Digitalt ultralyds målesystem
- Digital gravimetrisk dosering
- Renrumsanlæg
- Palleteringsanlæg

Vores spidskompetence er problemløsning og kontrol af ionisation og statisk elektricitet i industrien.

Vi har måleudstyr til at fastslå ladningsniveauet og kan pege på den rette løsning.

Vi leverer produkter og konsulentydelser, der hjælper vores kunder til øget kvalitet og kapacitet hvilket resulterer i bedre lønsomhed, bedre arbejdsmiljø samt en mere stabil og sikker produktion til gavn for operatører og betjeningspersonale.
Vi har et meget bredt produktprogram med udstyr for både opladning og afladning af statisk elektricitet, så vi kan hurtigt levere den rette løsning til vores kunder.

Vores kunder er firmaer, som forarbejder eller håndterer mindst en komponent, som er en isolator.
Det betyder at vi har kunder i de fleste brancher, lige fra stålværker til bagerier, selv de firmaer som man skulle tro ikke har problemer med statisk elektricitet, håndterer ofte ikke ledende indpakningsmaterialer eller har støv og hygiejne problemer med uønskede og opladede partikler.

Vi skræddersyr efter behov, både til standard applikationer og med specialudstyr til de problemer, der ikke kan løses med konventionel udrustning.

Kontakt os gerne per telefon eller via e-mail, hvor gode billeder, tegninger eller skitser sammen med en problembeskrivelse gør at vi hurtigt kan påbegynde arbejdet med helt uden forbindende at finde den rette løsning.