Om Polymacs

 

 

PolyMacs® er et ingeniør og handelsfirma som blev grundlagt af Jørgen Nielsen i 2003. Vi rådgiver, leverer og installerer automation til plastindustrien fra egen produktion og fra førende europæiske og amerikanske producenter.

PolyMacs® har gennem årene oparbejdet en stor erfaring og ekspertise med praktisk produktion i renrum, sprøjtestøbning, blæsestøbning og ekstrusion, men derudover løser vi rigtig mange andre opgaver indenfor plastindustrien.
Vi tilbyder løsninger til online måling, produktionskontrol, materialehåndtering, produktionsoptimering og miljøforbedring.

PolyMacs® har bl.a. et stort reservedelslager med alle dele for systemer fra Moog, Moog-Buhl og PlastAdviser.
Vi har en effektiv organisation med gode faciliteter og dygtige medarbejdere, der sørger for hurtig support, service og reparation.

O1 William Dræger O3
Jørgen Nielsen Direktør, B.sc (ee) William Dræger Konsulent Bent Ejvang Nielsen - Service

 

 

 

Jørgen Nielsen blev i september 2013 certificeret af CTCB-I hos Chalmers i Göteborg til test af renrum på professionelt niveau.

Dette certifikat dokumenterer at Jørgen Nielsen har gennemgået et intensivt kursus i teori og praksis omkring test af renrum i henhold til ISO 14644 og GMP, og han er i stand til at udføre arbejde i henhold til disse specifikationer.

 

BLM-Logo.behand

 

Vores firma er medlem af Big Science Sekretariatet, der er bindeleddet mellem dansk erhvervsliv og de større europæiske forskningsanlæg (Big Science), som Danmark er medlem af. Link til Big Science her: http://www.bigscience.dk/